Årsager Til Impotens Og Forebyggelsesmetoder

Årsager Til Impotens Og Forebyggelsesmetoder

Den mest almindelige årsag til tidlige ejakulationsforstyrrelser hos mænd er, at kræft udgør en kræftrisiko. Dette er en af de hypoteser, der skal styrkes af en undersøgelse udført på MedUni Wien, der viser, at det mandlige hormon immunsuppressive faktor III (IFN-III) øger risikoen for mandlig infertilitet.


Åbenbart er de symptomer, der påberåbes af det mandlige hormon, hvilket tyder på, at der er en kræftrisiko, langt fra at være mere almindelige end dem, der stammer fra andre medicinsk indicerede årsager. Hvis du følger disse betingelser, kan din læge sikre dig forbedringer. Enkeltpersoner behøver ikke opleve overgangsalderen i meget lang tid, men deres engagement i menstruationscyklussen kan være ret avanceret. Således er selv de patienter, der er frugtbare, i fare for dets udvikling.


Ukendt årsag til erektil dysfunktion

For bedre at forstå årsagerne til erektil dysfunktion og impotens er det nødvendigt at undersøge den mandlige kirtel. De vigtigste patologiske områder i det mandlige kønsorgan kan være her: testikler, prostata, testikel, sædblærer og testikler. Testikelkræft (HG) er den mest almindelige årsag til ondartet mandlig kræft. Cirka 5% af den tyske mandlige befolkning er diagnosticeret med denne sygdom, og omkring 2,5 millioner patienter lider af den. Flere faktorer, der forekommer i mandlige testikler, øger tilsyneladende risikoen for impotens: en sekundær form for hormoninsufficiens (LHIN), en ankyloserende kile (AF) i tilstødende størrelse-sværhedsstrækning, en forstørret testikel eller kirtel, der ikke producerer et tilstrækkeligt niveau af LH anabolske hormoner, der neutraliserer testosteron; og neuroendokrine problemer: motorreceptorer, der aktiverer et desinhibitorisk kredsløb i testiklerne.


Næsten alle patienter, der lider af mandlig seksuel dysfunktion, har en HG. Desuden har FASEB-Tyskland ved at udføre praktiske studier lært om inddragelsen af ren aggression i seksuel dysfunktion i tilfælde af mandlig infertilitet. En stor del af undersøgelsen blev udført på MedUni Wien, hvor mandlige spillere dominerede andre mandlige deltagere. Resultaterne indikerer, at mænd med fysisk nedsat seksuel funktion kan have bidraget til problemer med seksuel funktion, der opstår med høj genetisk risiko.